Welkom!

Je kunt hier een berichtje achterlaten! Dat kan gaan over:

  • wat je van de website vindt
  • als je een workshop/lessen hebt gevolgd wat je daarvan vindt
  • iets dat je even kwijt wil over yoga, massage en coaching

Dit gastenboek is niet bedoeld voor persoonlijke vragen of opmerkingen. Daarvoor kan je het contactformulier invullen. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.


Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

peuterspeelzaal de sterretjes - woensdag 13 juli 2016

Heleen heeft bij ons in 1 week vijf lessen verzorgd voor onze peuters. In een woord super de kinderen hebben er enorm van genoten en wij ook. Zeker voor herhaling vatbaar en een echte aanrader. Dank je wel...team sterretjes

Simone - vrijdag 11 maart 2016

Ik heb de cursus babymassage vóór je bevalt gevolgd bij Lotus-kinderen. Hierbij leerde je verschillende technieken die je kunt toepassen tijdens de massage. Wat ik leerzaam vond was de visie achter het masseren en de technieken bij verschillende situaties. Zo heb ik later bij mijn zoontje veel gehad aan de massagetechniek bij buikkrampjes. Tijdens de zwangerschap heb ik geoefend met een pop. Het later toepassen op je eigen kindje vond ik een stuk moeilijker, maar natuurlijk wel veel leuker! De lessen werden gegeven in een ontspannen en gezellige sfeer. Ook was het fijn dat de partner eventueel aanwezig kon zijn. Het heeft even geduurd voordat ik het masseren mij eigen had gemaakt, maar nu is het samen genieten. Heerlijk zo'n momentje samen met z'n tweetjes in alle hectiek van de dag! Zeker een aanrader!